Meemi – onko se haaste vai mikä? Niitä näkyy blogeissa kiertävän, joten tartunpa yhteen, jonka näin ainakin Matleenalla:

1. Avaa neljäs kansio jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama. ( En tällä kertaa haasta ketään, tarttukoon ken tahtoo).

Etsin siis kaapistani vanhat valokuvakansiot, niistä aikajärjestyksessä neljännen, sieltä ensimmäiseltä sivulta neljännen kuvan, joka on hiukan kärsinyt ja lähes irronnutkin.

Ollaan meren rannan laiturilla äidin kanssa kesällä 1971, kyläilyreissulla äidin sisaren luona, joka asui tuolloin Loviisassa; siksi kyltin teksti (ej för båtar) on ensin ruotsiksi.

IMG_20190510_181703%5B1%5D.jpg

Äiti on tapansa mukaan perusteellisesti mattopyykkiin varustautunut: kerniessu, talouskäsineet ja todennäköisesti kumisaappaat jalassa, huivi on sen ajan nuorisoasuste, olikohan joku james-huivi vai mikä…

Tyypillistä minua tuohon aikaan: itse virkattu ja kehitelty puuvillalippis päässä (niin sisällä kuin ulkona!), keltaoranssi housuhame, jonka lahkeet menivät hauskasti limittäin, ettei asua housuiksi ensinäkemältä huomannutkaan. Lempiasu useana vuonna. Hiuksissa ostokiharaa ja huomio - mikä korvan paljastava ohimosuortuva!