Yliannostusta vai mitä lienee tämä nykyinen olotilani suhteessa blogiin. Kiittelen positiivisista kommenteista ja Matleenalta jo lokakuussa saamastani tunnustuksesta. En ole sairas, en toimeton, mutta jotenkin on vaikea päivittää sivuja. Neuleita pukkaa koko ajan; sukkia on synnytetty, huiveja puikoteltu, kämmekkäitä värkätty - varastoon ja lahjoiksi. Ei vaan ole huvittanut kuvata eikä kirjata niitä muistiin.

Hauskaa on ollut jakaa neulomisen iloa ja jaloa taitoa muille (terkut Mallalle!), olla mukana käsityökahvilan innokkaitten ja aikaansaavien ihmisten joukossa, tavata kerran viikossa kansalaisopiston kehräävät naiset, jotka haluavat lumoutua langan synnystä.

Nyt on ehkä annettava itselleen lupa keskittyä tekemiseen ja nauttia itsekkäästi aikaansaannoksistaan. Tietokone käyttäytyi huonosti (oli kokonaisen vuorokauden ihan kiinni), hiirikin meni epäkuntoon (vasen näppäin ei toimi ollenkaan), kadotin päiväksi kaikki kirjanmerkit ja niiden mukana jokaisen seuraamani blogin. Silloin oli ähkytunne pahimmillaan, aattelin jo luovuttaa koko bloggailun... Isänpäivästä puolet kului siinä kun tuskailemalla yritin saada listan takaisin - ja lopulta löysin netistä kotimaista ohjetta, jonka avulla kirjanmerkit palautuivat! Opin, että kannattaa ottaa varmuuskopio...

Vähän aikaa on ehkä matalaa profiilia, mutta kyllä tämä tästä - odotan, että ähky helpottaa. Lääkkeeksi oikeita vitamiineja, joita mieskulta jaksoi kesällä kerätä pakastimeen:
Kes%C3%A4kuvia%202009%20lakka%2Cvadelma%

Kes%C3%A4kuvia%202009%20Vadelma%20Rasiko