Ensin terveiset Taikasormet -kädentaitomessuilta.  Tilausbussi kuljetti eilen edullisesti Joen kaupunkiin Areenalle, jossa vierähti neljä tuntia ihan leppoisasti. Yllätyksellinen tapaaminen lämmitti: Angorina oli reissussa Amandan, Amandan äidin ja Pikkumatamin kanssa. Pikainen rupattelu ruuan ja kahvin ääressä teki hyvän mielen.

Sain nauttia väreistä, lankojen hypistelystä, tyylikkäistä pukineista ja asusteista, ajatusten ja ideoiden vaihdosta. Ostokset jäivät vähäisiksi; mukaan lähti pari kerää kirjopirkkaa.

Ostokset%20Taikasormet%20-messuilta%20lo
Pitkän harkinnan jälkeen päädyin näihin kotimaisiin lankoihin. Norojakin oli tarjolla, mutta hinta huimasi: puolet kalliimpia kuin nämä lempeästi sävytetyt kerät. Sukkiin ovat sopivia - joutuvat varmaan odottamaan muiden kiireempien valmistumista.

 

Neulottuja%20lokak%202009%20016.jpg
Näin herkkää pilkotti takapihan aidan vieressä tänään, kun asettelin baktushuiviani kuvattavaksi. On uhmannut ensimmäisiä pakkasia ja räntäsateita, nyt kurkisteli varovasti muutamia auringonpilkahduksia päin.

 

Baktukseni esittelee ensimmäisiä värillisiä villakehruuksiani viime vuodelta. Siinä on kai kolme erilaista keränyttyrää, joista ei ole oikein tahtonut syntyä mitään.
Neulottuja%20lokak%202009%20030.jpg
Päät on neulottu samanlaisiksi, niistä on vain näkyvissä eri puolet.

Neulottuja%20lokak%202009%20020.jpg"Pahkurat" ovat opettelun jälkiä ja huovutusvillan paloja, joita olen karstannut merinovillojen sekaan.

Violetit ja viileät sinililat ovat ruvenneet hallitsemaan jostain syystä värimaailmaani - viittaakohan vanhenemiseen?