Niinpä vain lähdinkin mukaan sukkamysteeriin, vaikka yritin toppuutella itseäni monien keskeneräisten töiden keskellä. Kiitos vaan Leenalle vinkistä!
Mielenkiintoinen haaste - en ole koskaan ollut värkkäämässä näitä yhteisyrityksiä, joissa ohje saadaan vähitellen. Kirjonnat ja kiilakantapää ovat tässä uusia asioita; mukavia!

013.jpgSekalaisesta lankavarastostani löytyi Maijaa (pohja ja punainen kirjonta), Gjestalin Naganoa (keltainen) ja Emu Woolsin lankaa (sininen kirjonta).
Tunnustan, että alku oli opettelua; tuli virhe kirjoneuleeseen. Huomasin sen vasta kirjontaa tehdessäni ja ajattelin jättää muistoksi. Vaivasi kuitenkin niin paljon, että pudotin silmukat virheen kohdalta ja silmukoin uudelleen virkkuukoukulla. Nopeammin korjattu kuin purkamalla kirjoraita melkein alkuun saakka.
Ihastelin muiden mysteerineulojien aikaansaannoksia Raverlyssä ja ihmettelin miten huonosti minulla erottuu tuo pintaneuleen kuvio. Langan kierre avautuu jotenkin neuloessa eikä nurjien silmukoiden "helmet" pääse oikeuksiinsa.
Näillä mennään nyt ja odottelen innokkaasti seuraavia ohjeita.